Murmester Petter Pettersen AS – Din murer i Bergen

Murer siden 1946

Vi har over 70 års erfaring som murer i Bergen

Som murer i Bergen er vi totalentreprenør av murhus samt både små og store jobber innenfor mur og flislegging. De fleste murerprosjektene våre knytter seg til større oppdrag som rehabilitering av bygg, mur- og betongfasader hovedsakelig i Bergen, men også i distriktene rundt Bergen (Alver, Askøy, Sotra, Os).

Murmester Petter Pettersen AS i Bergen har alle nødvendige godkjenninger og sertifiseringer, så du kan være sikker på at murerjobben blir forskriftmessig utført. Du kan også være trygg på at vi har riktig utstyr, riktig kunnskap og riktig person til alle våre oppdrag på muring og flislegging. Vi har egen service og vedlikeholdsavdeling med rask responstid.

Hva gjør en murer?

Murerfaget er stadig under utvikling, og en murer eller murermester utfører mange ulike oppgaver. Blant disse er:

Murmesterbedrift i Bergen siden 1946

I 1946 startet murmester Petter Alf Pettersen bedriften som et ansvarlig selskap og har mye å vise til av oppdrag på muring rundt i Bergen.

Bedriften var en del av konstruksjonsteam som murte mange boliger i Bergen i årene etter krigen.

De første årene etter andre verdenskrig var preget av rasjonering, materialmangel og for få murere. Det var stor mangel på boliger og det var mer enn nok av arbeid. I mange tiår hadde murmester Petter Alf Pettersen mye variert murer arbeid rundt i hele Bergen og mye flisarbeid på store båter, ved det som en gang var Solheimsviken Verf.

Fra midten av 1960-tallet førte en økt fokusering på rasjonelle byggemetoder og nye produkter til at murmestrene gikk fra å være blant de sentrale fagene på byggene til å bli underleverandører av murertjenester til entreprenørene i Bergen.

Som murer utfører vi følgende til kunder til kunder i Bergen og omegn

Velg riktig murer

En murer har ofte en mye større oppgave under oppussing enn det folk tror. Jobbene en murer gjør har et stort spenn, og det er derfor viktig å velge en dyktig murer slik at arbeidet blir riktig utført og resultatet pent. Ved riktig utført arbeid unngår man også ekstra kostnader som kan oppstå dersom dårlige håndverkere gjør jobben.

Mange fornøyde kunder på vårt murerarbeid i Bergen

Vi har I dag mange fornøyde kunder på våre oppdrag som murer i Bergenr. Vi vet at kvalitet og god kunde oppfølging er viktig ved levering av våre tjenester i murerfaget. Dette er noe vi setter høyt i Murmester Petter Pettersen AS. Dersom du trenger murer, har du kommet til riktig leverandør. Sindeb vår oppstart i 1946 har vi vært behjelpelig med råd og veiledning ved prosjekter til kunder i Bergen og vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli en av våre nye fornøyd kunder.

Trenger du en murer?

Send os en melding
og vi tar kontakt

Eller ring oss på
55 34 41 40

Send oss en melding.

MURMESTER PETTER PETTERSEN A/S

Vi har levert murertjenester i Bergen siden 1946

Kontakt oss i dag for et godt tilbud. Vi liker utfordringer!