Murmester Petter Pettersen AS – Din murer i Bergen

Rehabilitering av bad
i Bergen

Rehabilitering av baderom i Bergen. Vi har pusset opp hundrevis av bad.

Har du planer om å pusse opp og rehabilitere baderommet dit Murmester Petter Pettersen A/S har lang og solid erfaring med oppussing og rehabilitering av bad i Bergen. Vi vet hvordan et bad skal totalrenoveres for å tåle vann, fuktighet og andre belastninger gjennom 20–30 års bruk.

Hos oss får du alltid god våtromsdokumentasjon med bilder, og 10 års tetthetsgaranti. Det er viktig for verdien på din bolig.

Kvalitet er viktig i vår oppussing
og rehabilitering av baderom

Murmester Petter Pettersen A/S ønsker å delta aktivt ved en forespørsel på rehabilitering av baderom i Bergen. Vi har som mål at alle våre kunder skal føle begeistring over den totale kvaliteteten de får hos oss på våre tjenester som murer. Med det tenker vi på evnen til å være kreativ, ideskapende, kvalitetsbevis, engasjerende og ansvarsbevisst.

Vi har flislagt og levert flere hundre baderom i Bergen og omegn og med vår lange erfaring kan du være trygg på at jobben blir gjort. Alt fra at vi skal forstå dine ønsker på hvilket type baderom du ønsker med tanke på flisevalg, innredning, dusj og vask. Murmester Petter Pettersen A/S påtar seg også å være totalleverandør av baderom. Det vil si at vi sørger for andre fag som trengs og leverer baderom komplett ferdig til deg. Du som kunder forholder deg bare til oss. Dette kan vi. Vårt team er dyktig og motiverte og ønsker deg som kunde velkommen til et profesjonelt samarbeid på baderom. Enten der gjelder rehabilitering / Oppussing eller nybygg.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller befaring av ditt baderom? Ta kontakt med oss i dag.

Levering av nye baderom til store leilighetsprosjekter i Bergen

Mange av Bergens største entreprenører har valg oss til å utføre all flislegging av baderom i leilighetsprosjekter. Her er kravet til å jobbe raskt og effektivt viktig. Vi må ivareta alle individuelle ønsker fra kjøperne samtidig som vi må klare å overholde tidsfrister for overlevering. God organisering, gode medarbeidere og lang erfaring gjør at vi er trygge når vi sier ja til denne type prosjekter i Bergen.

Hvorfor velge oss til å pusse opp ditt baderom

Fagkunnskap

Kundeservice, kvalitet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, og vi har alle nødvendige godkjenninger. Vi er en av Bergens eldste murerfirma.

Kundeservice

Vi skal gjøre vårt ytterste for at kunder i Bergen og omegn skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.

Kvalitet

Arbeidet vi utfører på baderom i Bergen skal bestå av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd.

Kommunikasjon

Vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien. Vi ønsker at kunden skal være trygg på kvaliteten vi tilbyr.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller befaring av ditt bad? Ta kontakt med oss i dag.

Trenger du hjelp med baderom ditt?

Send oss en melding
og vi tar kontakt

Eller ring oss
55 34 41 40

Send oss en melding.

MURMESTER PETTER PETTERSEN A/S

Vi har levert murertjenester i Bergen siden 1946

Kontakt oss i dag for et godt tilbud. Vi liker utfordringer!